VoIP Zakelijke Telefonie

Alles wat je wil weten over VoIP zakelijke telefonie

Bekijk video
€ 6,95 Per gebruiker per maand

VoIP Zakelijke Telefonie

Alles wat je wil weten over VoIP zakelijke telefonie

Bekijk video

Communiceer en werk onderling samen met klanten waar en wanneer je maar wilt!

Met VoIP zakelijke telefonie van ContactMakers beschik je over een stabiele en voordelige telefooncentrale in de Cloud.
Er is geen investering in hardware nodig. Je hebt geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging.

Zakelijk bellen met Hosted VoIP

Met Hosted VOIP bel je via het internet waarbij je gebruik maakt van de virtuele telefooncentrale in het goed beveiligde cloud netwerk van ContactMakers.

Alle gesprekken verlopen via het IP-datanetwerk in plaats van de reguliere telefoonlijn. Een van de vele voordelen is dat je telefonie heel makkelijk kunt integreren met andere internetdiensten. Denk daarbij aan videogesprekken en bellen via de browser.

Dat vergroot het gebruiksgemak en verbetert het communicatieproces.

Onbeperkt uitbreiden en integreren

Je maakt gebruik van onze goed beveiligde online telefooncentrale. Je hebt dus niet meer te maken met de beperkingen van je eigen lokale infrastructuur. Dat regelen wij allemaal.

Dit betekent dat je onbeperkt kunt op- en afschalen. Zo groeit je communicatieomgeving mee met jouw wensen en de groei van je bedrijf.

Werken waar en wanneer je wilt

Als er internet is kun je bellen. Zo eenvoudig is het. Via het internet log je in op jouw ContactSuite gebruikersomgeving en ben je bereikbaar. Je collega’s zien dat je online bent en kunnen je zo met één druk op de knop bereiken. Zo ben je flexibel en werk je waar en wanneer je wilt.

Handige functies

Bij het afnemen van VoIP telefonie krijg je een handige set aan functionaliteiten zoals voicemail, intern doorschakelen, gesprekken pauzeren, gesprekken doorsturen naar meerdere toestellen, voice-berichten sturen naar email, gesprekken opnemen, groepsgesprekken houden en nog veel meer. Daarnaast krijgt iedere medewerker de beschikking over zijn eigen ContactSuite omgeving. In deze omgeving kunnen medewerkers met elkaar chatten, conference bellen en heb je dankzij de statusinformatie altijd inzichtelijk wie er online is.

Ben je klaar voor de volgende stap? Met één druk op de knop kun je eenvoudig opschalen naar de functies van een professioneel callcenter.

Dit is waarom je kiest voor zakelijke telefonie van ContactMakers:

 • Je krijgt superieure gesprekskwaliteit
 • Betrouwbaar, stabiel en bereikbaar
 • Onbeperkt op- en afschalen van je medewerkers
 • De vrijheid om alles zelf aan te passen
 • Mogelijkheid tot uitbreiding naar professionele callcenter functies

Interesse?

Alle functies uit het ContactSuite Essentialpakket inbegrepen

Filter op categorie
filter_list arrow_drop_down
Bereikbaarheid
Beheer
Rapportages
Interactie
Bereikbaarheid Alle instellingen voor jouw bereikbaarheid beheer je zelf.
Beheer Zelf op en afschalen. Maak gratis gebruikers aan, zoveel als je wilt.
Rapportages Meten is weten!
Interactie Jouw persoonlijke communicatie cockpit
Zakelijk telefoonnummer unfold_more

Bij een Essential pakket krijg je 1 nummer gratis. Je kan kiezen uit de volgende nummertypes;

 1. Geografisch nummer
 2. 085 nummer
 3. 088 nummer (onderdeel van een nummerblok die je zelf aanvraagt bij de ACM)
Group ring unfold_more

Group ring zorgt ervoor dat alle telefoons uit dezelfde groep gaan rinkelen bij een inkomende oproep.

Persoonlijke Voicemail unfold_more

Als je even niet bereikbaar bent kunnen bellers een voicemail inspreken. Deze Voicemails ontvang je op een door jouw opgegeven email adres.

Doorschakelen unfold_more

Als je bereikbaar wil zijn vanaf een ander telefoonnummer of wanneer je jouw gesprekken wil doorschakelen naar de receptie.

Niet storen unfold_more

De niet storen functie gebruik je voor als je even niet gebeld wil worden. Gesprekken gaan dan automatisch naar jouw voicemail. Deze voicemails worden afgeleverd op je mailadres.

Twee-factor-authenticatie unfold_more

Een extra beveiliging voor je ContactSuite account waarbij jouw identiteit als gebruiker wordt vastgesteld door middel van 2 factoren.

Nummerbeheer unfold_more

Online beheer van jouw lokale, nationale en internationale nummers in één overzichtelijke omgeving. Activeer nummers, koppel VoIP accounts, koppel belplannen en regel zelf de bereikbaarheid van ieder nummer.

VoIP telefonie rapportages unfold_more

Informatie over alle uitgaande gesprekken. Zo heeft u volledig inzicht in belgedrag, frequent gebelde nummers en bijbehorende kosten.

Fax2email unfold_more

Ontvang al jouw faxen op een door jouw aangegeven email adres. Simpel en eenvoudig alle faxberichten op een nummer van jouw keuze in de mail. Daarmee digitaliseer je al het faxverkeer zodat je het makkelijk kan archiveren.

Browser telefoon unfold_more

Een telefoon in de browser, naadloos geïntegreerd in ContactSuite. Het enige wat je verder nodig hebt is een internetverbinding en een headset!

Gebruikersbeheer unfold_more

Zelf gebruikers toevoegen en verwijderen. Uw communicatieomgeving schaalt moeiteloos met u mee.

Audit log unfold_more

Iedere wijziging in ContactSuite wordt vastgelegd in een Audit log. Zo kunt u achteraf nagaan wie welke wijziging heeft doorgevoerd en wanneer dit is gebeurd.

VoIP account beheer unfold_more

Zelf VoIP accounts aanmaken en beheren. Koppel Voip accounts aan toestellen en nummers. Zo zijn uw medewerkers snel bereikbaar.

Interne chat unfold_more

ContactSuite Chat. Iedere gebruiker van ContactSuite kan met zijn of haar online collega’s chatten. Zo is het eenvoudig om via de chat tijdens een klantgesprek ruggespraak te houden met een collega of supervisor. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer gesprekken in een keer goed worden beantwoord.

Uitgaande identiteit unfold_more

Met één druk op de knop je uitbelnummer wijzigen. Handig als je voor verschillende merken werkt.

Adresboek unfold_more

Al jouw (online) contacten overzichtelijk gepresenteerd. Vanuit deze omgeving kan je iedereen via verschillende kanalen bereiken.

Conference unfold_more

Vanuit ContactSuite kunt u eenvoudig een conference met meerdere personen opzetten.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik allemaal met een VoIP Zakelijk Essential pakket?

Ieder Essential pakket is inzetbaar voor één van de volgende mogelijkheden van jouw telefonische bereikbaarheid;

 1. Zakelijke telefonie – per Essential pakket regel je Zakelijke telefonie voor één medewerker. Bij het pakket is één telefoonnummer inbegrepen (Geo, 085, of 088) zodat deze medewerker ook door anderen van buiten de organisatie gebeld kan worden. Desgewenst kan je bij ons ook een toestel bestellen wat je koppelt aan dit account.
 2. Zakelijk nummer – je kan een Essential pakket ook gebruiken om een algemeen toegangsnummer voor je bedrijf in te regelen. Dit nummer kan je op jouw website plaatsen zodat jouw klanten maar naar één nummer hoeven te bellen. Wij schakelen deze gesprekken dan door naar de eindbestemmingen die jij opgeeft.
 3. Fax nummer – als je veel gebruik maakt van de fax dan kan je dat ook regelen met een Essential pakket. Alle faxberichten worden dan door ons gedigitaliseerd en naar een opgegeven mailadres verstuurd.

Wij willen met ons bedrijf overstappen. Wat heb ik nodig voor VoIP telefonie?

Leuk dat je overweegt om te gaan bellen via VoIP telefonie!

Wat heb je allemaal nodig?

 1. Eén Essential pakket per gebruiker. Hiermee regel je de hosting, het bel abonnement en de online centrale.
 2. Een telefoon nummer. Als je die al hebt dan verhuizen we je nummer heel eenvoudig gratis naar ContactSuite. Wil je een nieuw lokaal nummer dan krijg je dat gratis bij het Essential pakket.
 3. Een goede internet verbinding. 1 Mbit up en down voor 8 gelijktijdige gesprekken.
 4. Een VoIP telefoon toestel.

Online bedrijfstelefonie werkt heel eenvoudig en is bij ons plug & play. Uiteraard helpen we je op weg net zo lang tot het werkt zoals jij het wil.

Welke eisen worden gesteld aan mijn internetverbinding?

Dat hangt een beetje van je eisen en wensen af.

In zijn algemeenheid kan gesteld worden dat één VoIP gesprek aan bandbreedte  tussen de 64 en 100 Kb/s verbruikt. Dit is het totaal aan bandbreedte dat wordt verbruikt met een G.7.11 codec.

In regel kun je op 1 Mbit up en downloadsnelheid zo’n 8 gelijktijdige gesprekken voeren.

De meeste internetproviders bieden pakketten aan met voldoende bandbreedte om probleemloos te kunnen bellen. Wat je kunt doen om je gesprekskwaliteit te verbeteren is om Quality of Service in je router in te stellen. Dit betekent dat telefonieverkeer voorrang krijgt op Data verkeer.

Bel even met onze klantenservice als je hier meer over wil weten of hulp nodig hebt.

Moet ik verplicht een toestel kopen bij zakelijke VoIP telefonie?

Nee, dat is niet nodig. Een toestel kopen is niet verplicht.

Het enige wat je nodig hebt is een “Essential” pakket per gebruiker. Daar krijg je van ons een per gebruiker een telefoonnummer bij.

Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om inkomende gesprekken op jou telefoonnummer te laten afleveren op je mobiele telefoon.

Uitbellen kun je vervolgens doen via de ContactSuite applicatie.

Het kan ook voorkomen dat je al een VoIP toestel hebt aangeschaft. In zo’n geval controleren wij of we dit type toestel al hebben gecertificeerd.

Als dat het geval is zorgen we ervoor dat je toestel wordt geconfigureerd om via ContactMakers netwerk te kunnen bellen. Hieraan zijn kosten verbonden. Deze kosten zijn 25 Euro per toestel.

Kennen we het toestel nog niet dan gaan we kijken of we dit toestel kunnen certificeren. Dit duurt ongeveer 4 werkdagen.

Uiteraard mag je bij ContactMakers ook toestellen kopen. Dit kun je doen tijdens het online bestelproces. Alle toestellen die wij verkopen werken naadloos met het ContactMakers netwerk en op het ContactSuite platform.

 

Wat is WebRTC?

De naam zegt het eigenlijk al: Web Real-Time Communication (ofwel WebRTC) is een OpenSource project van onder andere Google, Opera en Mozilla, die mogelijk maakt dat webbrowsers verdergaande communicatiemogelijkheden krijgen.

Met deze technologie is het mogelijk om op een relatief eenvoudige manier via een web browser te telefoneren, videogesprekken te voeren en bestanden te delen (ofwel Web Realtime Communications). Een ware revolutie op communicatiegebied!

ContactMakers zal WebRTC op korte termijn mogelijk maken in haar ContactSuite applicatie. Dit betekent voor de gebruiker dat hij via de ContactSuite applicatie kan (video) bellen zonder daarvoor een hardware telefoon te moeten gebruiken.

Een headset en een computer met internet is dan voldoende. Dat betekent meer flexibiliteit en verlaging van de kosten voor hardware (telefoons).

 

VoIP zakelijk is te combineren met de volgende diensten:

Servicenummers Plus pakket Plus pakket
Contact opnemen
€ 25,00 per servicenummer per maand
 • Gratis ingericht zoals jij dat wil
 • Inclusief alle beschikbare functies
 • Uitgebreid online beheer
 • Veilig
 • Schaalbaar
en meer…    
Feature overzicht
Callcenter software Professional pakket
Contact opnemen
€ 2,49 per ingelogde gebruiker per dag
 • Volledig in de Cloud
 • Betalen naar gebruik
 • Veilig
 • Schaalbaar
 • Slimme functies
en meer…
Feature overzicht

Klantenservice

Edwin van de klantenservice

Hoe kunnen wij je helpen?

We staan voor je klaar als je onverhoopt met een probleem zit, als je iets wil vragen, of snel iets geregeld moet worden.

0800 0770

Bestellen

Servicenummers kun je eenvoudig online bestellen.

Kies het juiste nummertype en kies het door jou gewenste nummer.

Je kan een “mooi” nummer kiezen maar ook voor “direct beschikbare” nummers.

Bij direct beschikbare nummer ben je op werkdagen binnen 24 uur via dat nummer bereikbaar.

Het bestellen van een nummer is eenvoudig:

 1. Kies je nummer,
 2. Vul je gegevens in
 3. Voer de betaling uit

Je krijgt van ons per mail een bevestiging van je aanvraag.

We gaan dan direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je nummer wordt opgeleverd in jouw ContactSuite omgeving.

Samen zorgen we er dan voor dat het gewenste belscript wordt geactiveerd.

Vond u dit antwoord nuttig?
2
0

Wij gaan dan direct voor je aan de slag.
Je ontvangt van ons altijd een bevestiging van je on-line bestelling in je mail.

Je heb een direct (binnen 24 uur) beschikbaar nummer besteld.
Je ontvangt van ons binnen 24 uur een email met daarin de account gegevens van ContactSuite. Dit is de applicatie waar je jou nieuwe nummer in kan beheren.

Het nummer wat je hebt besteld kun je vinden in de module “Bereikbaarheid”.

Daarin kun je zelf instellen hoe je via jouw nummer bereikbaar wil zijn.

Uiteraard helpen we je gratis met de inrichting van je nummer zodat je snel optimaal bereikbaar bent.

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Stel je wil een nieuw beschikbaar nummer bestellen.

Je hebt een mooi nummer uitgekozen. Direct na je on-line bestelling op onze website starten we het aanvraagproces bij de ACM op. Daarvoor nemen we contact met je op om de benodigde gegevens in te vullen.

Omdat jij de aanvrager bent van het nummer ontvang je rechtstreeks van de ACM het bericht dat je nummer is toegekend. Zodra je dat aan ons hebt doorgegeven zorgen wij ervoor dat je nummer wordt geactiveerd.
Vervolgens ontvang je van ons via email je inloggegevens van ContactSuite. Hiermee kun je zelf je bereikbaarheid instellen zoals jij wil. Dit hele proces duurt ongeveer 3 weken. Daarna kun je aan de slag met je nieuwe nummer en kun je via ContactSuite je bereikbaarheid inregelen.

Uiteraard helpen wij je om je nummer zo goed mogelijk in te richten.

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Betalen

Alle online bestellingen kun je betalen met iDEAL.

Als bestaande klant ontvang je van ContactMakers een factuur. Wij werken op basis van automatische incasso en hanteren een betaaltermijn van 14 dagen na factuurdatum.

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Als je factuur niet klopt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zoeken dan voor je uit wat er mis is gegaan. Als we de fout hebben geconstateerd dan corrigeren we dat uiteraard meteen.

Je krijgt dan van ons binnen 3 werkdagen een aangepaste creditfactuur in je mailbox, waardoor je huidige factuur komt te vervallen.

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Garantie

Op alle hardware ontvang je 1 jaar fabrieksgarantie. Als je product binnen de garantietermijn een probleem vertoont kun je dit bij ons aanmelden op [email protected] Wij zorgen er dan samen met jou voor dat het probleem bij de leverancier word aangemeld. Zo heb je een aanspraakpunt voor alle Contactmakers hardware.

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Hardware

Je kunt alleen VoIP toestellen koppelen. Wij ondersteunen de volgende toestellen;

 • Yealink T19P E2
 • Yealink T41S
 • Yealink T42S
 • Snom D717
 • Yealink T53W
 • Snom D735
 • Yealink T54W
 • Snom D785
 • Yealink T57W
 • Yealink CP930W Dect vergadertoestel
 • Yealink CP930W Dect Base
 • Yealink W60P Base + handset
 • Linphone (softphone, open source)

Alle toestellen kun je ook bij ons kopen. Wij garanderen een plug & play installatie en koppeling met ContactSuite.

Als je een toestel hebt die niet in de lijst staat dan horen we dat graag van je. We kunnen dit toestel certificeren zodat ook jou toestel aan ContactSuite kan worden gekoppeld.

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Instellingen en techniek

Als je via VoIP wil bellen is een goede internetverbinding uiteraard noodzakelijk. De bandbreedte van uw internetverbinding heeft invloed op het aantal te voeren gesprekken en de kwaliteit ervan.

Daarnaast is het belangrijk dat de instellingen van je router goed staan. Als je kort na de implementatie van je VoIP toestel gespreksproblemen ervaart dan kan de oorzaak soms gevonden worden in de SIP ALG setting in de router. Het beste kun je deze uit zetten.

Hier wordt uitgelegd hoe en waarom SIP ALG instelling voor problemen kan zorgen.

Vond u dit antwoord nuttig?
1
0

SIP Appliation Layer Gateway ofwel SIP ALG is een software component in veel routers waarmee specifieke applicatieprotocollen mee worden beheerd.
De software probeert NAT problemen in router firewalls op te lossen maar doet dat niet goed.
Deze software zorgt in veel gevallen niet voor de verbeteringen die je zou verwachten. Sterker nog wij adviseren je om SIP ALG in je router uit te zetten om kwaliteitsproblemen te voorkomen of te verhelpen.

Als SIP ALG aan staat zou dat de veroorzaker kunnen zijn van de volgende problemen;

Eenzijdige audio.
Verbroken gesprekken.
Doorverbind problemen.
Gesprekken in of uit de wacht halen werkt niet goed.
Niet alle toestellen rinkelen in een belgroep.
Toestellen blijven door rinkelen nadat er is opgenomen.

Als je ons belt kunnen we je helpen bij het uitzetten van SIP ALG in je router.

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Nummers

De kosten voor een nummer zijn afhankelijk van het type en het gekozen pakket.

In onderstaande tabel zie je de maandelijkse nummerkosten in één overzicht.

De kosten zijn per nummer per maand.

DIENST
NUMMER SERVICENUMMERS VOIP ZAKELIJK
TYPE plus essential
0800 € 25,00 n/a
0900 € 25,00 n/a
0909 € 25,00 n/a
0906 € 25,00 n/a
18xy € 25,00 n/a
088 € 25,00 € 6,95
085 € 25,00 € 6,95
Geografisch € 25,00 € 6,95

 

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Als je een servicenummer besteld dan krijg je daar gratis het plus pakket bij. Met dit pakket kun je je telefonische bereikbaarheid optimaal inregelen.

Je krijgt alle slimme features die je nodig hebt om jouw klanten een goede ervaring te bezorgen. Zo kun je zelf meldteksten (laten) inspreken waarna je ze koppelt aan aan jouw belplan.

Om alle mogelijkheden goed te benutten helpen wij je op weg. Je bent dan snel, goed bereikbaar.

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Het voordeel van 0900, 0909, 0906 en 18xy nummers is dat je het gesprekstarief zelf kan bepalen.

Als je zo’n nummer aanvraagt dan krijg je van ons de vraag welk tarief je aan dit nummer wil koppelen.

Bij nieuwe nummers wordt het gesprekstarief dus tijdens het aanvraagproces geregeld.

Voor direct beschikbare nummers is dat anders. Deze nummers hebben reeds een bestaand gesprekstarief.

Je kan op deze website zoeken of er een nummer met het door jouw gewenste tarief beschikbaar is.

Heb je een mooi direct beschikbaar servicenummer gevonden maar heeft dit nummer niet het juiste tarief dan kun je dit gesprekstarief altijd achteraf veranderen.

Als je ons belt op 0800-0770 dan kunnen wij dat voor je regelen. Deze procedure neemt zo’n 7 werkdagen in beslag.

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Pakketinformatie

Een VoIP Zakelijk Essential pakket is inzetbaar voor de volgende onderdelen van jouw telefonische bereikbaarheid;

Per pakket kun je kiezen uit één van de volgende mogelijkheden;

 1. Het inregelen van persoonlijke telefonie voor één van jouw medewerkers.
 2. Het inregelen van je zakelijke telefoonnummer voor op de website
 3. Het inregelen van een Fax nummer (Fax-naar-email)

Dus voor 6,95 Euro per Essential Pakket per maand regel je één van bovenstaande onderdelen van jouw bereikbaarheid.

 

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Voor 6,95 Euro per VoIP Zakelijk Essential pakket per maand krijg je het volgende;

1. Eén VoIP account om mee te kunnen bellen en gebeld te worden.

2. Eén telefoonnummer (keuze uit een 085, 088, of een Geo nummer)

3. Maximaal 2 doorgangen per telefoonnummer of VoIP account

4. Diverse slimme toepassingen die je aan je telefoonnummer kan koppelen

5. Gebruiker toegang tot ContactSuite: Rol beheerder en VoIP zakelijk gebruiker

 

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Het Pluspakket is het pakket wat je gratis krijgt bij ieder servicenummer.

Dus bij aankoop van een servicenummer (25 Euro per maand) ontvang je daar gratis het Pluspakket bij.

Met het Pluspakket kun je voor ieder servicenummer onbeperkt gebruik maken van alle Pluspakket functies.

 

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Prijzen en Opbrengsten

De opbrengsten van een 0909 of 0906 servicenummer zijn afhankelijk van een aantal zaken.

Jij levert je dienst tegen een bepaald tarief. Dit tarief bepaal je zelf en wordt gedurende het gesprek naar jouw 0909 servicenummer aan de beller berekend.

Afhankelijk van het aantal bellers en de gespreksduur levert dat omzet op. Deze omzet wordt na aftrek van kosten aan je uitbetaald.

 

Hieronder geven we een indicatie wat je verdient aan een 0909 nummer met een tarief van 0,90 Euro per minuut inclusief btw.

Stel je hebt 1000 gesprekken gehad in één maand met een gemiddelde gespreksduur van 10 minuten. Jouw werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.

Jouw verdiensten voor die maand zijn dan ongeveer 6425 Euro exclusief btw

Dit bedrag wordt door ons op iedere 10 de werkdag van de volgende maand aan je uitbetaald.

Vond u dit antwoord nuttig?
0
1

De kosten voor een nummer zijn afhankelijk van het type en het gekozen pakket.

In onderstaande tabel zie je de maandelijkse nummerkosten in één overzicht.

De kosten zijn per nummer per maand.

DIENST
NUMMER SERVICENUMMERS VOIP ZAKELIJK
TYPE plus essential
0800 € 25,00 n/a
0900 € 25,00 n/a
0909 € 25,00 n/a
0906 € 25,00 n/a
18xy € 25,00 n/a
088 € 25,00 € 6,95
085 € 25,00 € 6,95
Geografisch € 25,00 € 6,95

 

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Support

We zijn er altijd voor je.

Waarom? Wij beschouwen jouw contact met klanten als missiekritiek. We staan dus altijd op scherp mochten zaken niet naar behoren werken of als je vragen hebt.

 • De openingstijden van onze supportafdeling zijn van 08:30 tot 17:30.
 • Wij zijn 24/7 bereikbaar tijdens storingen.
 • Support bij verstoringen is altijd kosteloos.
 • Hulp tijdens de implementatie van jouw ContactSuite communicatieomgeving is kosteloos
 • Je kan ons bereiken op de volgende nummers;
  • 088 5454000 (24 uur)
  • 0800 0770 (gedurende openingstijden)
 • Op de website kan je ook rechtstreeks contact zoeken met een van onze contactmakers. Zij helpen je graag verder.

 

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Load More


Contact opnemen

Uw product is toegevoegd aan het winkelmandje
Winkelwagen Item verwijderd. Ongedaan maken
 • Geen producten in de winkelwagen.