Credit applicatie

Het alternatief voor 090x betaal servicenummers.

Met de credit applicatie van ContactMakers kunt u uw klanten/gebruikers, die vooraf bij u een tegoed (=credit) hebben ingekocht, voor een bepaalde periode toegang verlenen tot uw dienstverlening.

Deze tegoeden kunt u bijvoorbeeld inzetten voor toegang tot een telefoon gesprek, een internet pagina of een chat sessie. Maar u kunt natuurlijk ook andere diensten zoals diensten op afstand (bijv. conferencing) inzetten. U bepaalt zelf het tarief dat u met uw gebruiker afrekent (u bent dus niet afhankelijk van bijv. het maximale 090x tarief).

Hoe werkt het?
Zodra het account door u is geactiveerd, kan de gebruiker toegang krijgen tot uw dienstverlening (=betaalde content). Het tegoed zal per ingesteld tijdseenheid worden afgeschreven. De keuze van de hoogte van het afwaardeer bedrag per minuut is aan u. In het voorbeeld hierboven is het beltegoed 75 euro en wordt er 1,00 euro per minuut afgewaardeerd.

Uw klant belt vervolgens naar een door ContactMakers verstrekt telefoonnummer. Dit kan, afhankelijk van uw keuze, een lokaal geografisch nummer, maar ook een voor de gebruiker gratis nummer zijn.

Bij een correct invoer van de pincode wordt de start tijd bepaald. Daarna wordt, bij voldoende saldo, de klant doorgeschakeld naar uw dienstverlening (= de achterliggende content).

Meer weten?
Neem contact met ons op via de contact pagina (via de button rechts boven).

Of vind additionele informatie van de credit applicatie via: http://www.creditsysteem.nl

 

 

Credit applicatie
Terug naar overzicht