Servicenummers

Eenvoudig en snel de mooiste nummers aansluiten.

Contact opnemen Bekijk video
Plaatje bij het Servicenummer start pakket
€ 25,00 Per nummer per maand
Servicenummers

Eenvoudig en snel de mooiste nummers aansluiten.

Contact opnemen Bekijk video

Al jouw zakelijke telefoonnummers precies zoals jij wilt

De mooiste servicenummers bestel je bij ContactMakers.
Selecteer vervolgens de functies die je nodig hebt en je bent in no time goed bereikbaar.

0800
0800-nummers

Wil je via een 0800-nummer bereikbaar zijn voor jouw klanten? 0800 of “gratis” telefoonnummers zijn het meest klantvriendelijk voor de beller. Met een 0800-nummer op je website betalen (potentiële) klanten geen kosten om met jouw bedrijf contact op te nemen. De belkosten komen voor jouw rekening. Er zijn steeds meer bedrijven die kiezen voor deze klantvriendelijke benadering. Wij zijn ook bereikbaar via een gratis servicenummer: 0800-0770. Dit beetje extra aandacht kan het verschil maken!

0906
0906 en 0909-nummers

Genereer extra inkomsten met 0906 en 0909-telefoonnummers. 0906-nummers mag je overal voor inzetten. De meeste bedrijven met een 0906-nummer leveren diensten met een erotisch karakter. Lever je diensten die meer in het entertainment segment vallen? Dan is een 0909-nummer meer geschikt. Diensten die in het entertainment segment vallen zijn bijvoorbeeld spirituele diensten of tv-uitzendingen waar je op een favoriete artiest kunt stemmen.

0900
0900-nummers

Een 0900-nummer kun je inzetten voor zowel gratis als betaalde informatiediensten. Je kunt er dus voor kiezen dat de beller de belkosten zelf moet betalen. Als je het nummer inzet voor klantenservice doeleinden dan mag je hiervoor geen geld rekenen. De regel is dat bestaande klanten niet voor klantenservice mogen betalen. Voor nieuwe klanten mag dit wel en kun je een 0900-nummer als inkomstenbron aanvragen. Voor een 0900 telefoondienst mag je een tarief variërend van € 0,01 tot € 1,- per minuut of een vast bedrag per gesprek tot € 1,60 (Inclusief BTW) rekenen.

088
088-nummers

Liever een servicenummer met regionaal karakter? Ga dan voor een 088-nummer. Met deze telefoonnummers kun je gebruik maken van alle slimme features die je bij een servicenummer dienst krijgt. Voor het bellen naar een 088-nummer betaalt de beller nooit meer dan lokale gesprekstarieven.

Wil je een 088-nummer aanvragen? Dat kun je doen via het ACM (Autoriteit Consument en Markt‎). Je kunt dan kiezen om een bedrijfsnummer blok van 100, 1.000 of 10.000 nummers aan te vragen. Het voordeel hiervan is dat je beschikt over een uniforme reeks landelijke nummers die je ook aan je medewerkers kunt toewijzen.

Dit zit standaard bij ieder nummer

 • Geen aansluitkosten voor Nederlandse nummers
 • Alle slimme functies van het startpakket inbegrepen
 • De vele voordelen van het ContactSuite platform
 • Doorgroeimogelijkheden voor de beste bereikbaarheid
 • Gratis ondersteuning van onze specialisten

Een nummer bestellen?

085
085-nummers

085-nummers hebben net als 088-nummers geen geografische aanduiding. Het geeft een regionaal karakter. Een groot voordeel van 085-nummers is dat je deze nummers individueel bij ContactMakers kunt bestellen. Dat scheelt tijd én geld.  ContactMakers heeft deze nummers per direct beschikbaar. Als je snel aan de slag wilt gaan, dan is een 085-nummer zeker het overwegen waard.

Een 085-nummer kost de beller evenveel als het bellen naar een 088-nummer. Daarnaast zijn deze nummers, in tegenstelling tot 0800 en 0900-nummers wel vanuit het buitenland te bereiken.

ROW
Buitenlandse nummers in 145 landen

Wil je graag een buitenlands telefoonnummer aanvragen? Dan kun je dat gemakkelijk via ons regelen. Wij hebben telefoonnummers beschikbaar in meer dan 145 landen. Daarbij kunnen wij je exact vertellen aan welke regels en administratie je moet voldoen om buitenlandse nummers te activeren. In elke regio is het mogelijk om een lokale uitstraling te krijgen zonder rompslomp van technische en contactuele issues. Wij regelen het voor je.

Ieder buitenlands nummer is bereikbaar via het ContactSuite platform. Je beschikt dus over alle mogelijkheden die ContactSuite te bieden heeft. Zo ben je ook vanaf je buitenlandse vestiging goed bereikbaar.

Bij ContactMakers krijg je één aanspreekpunt, één wereldwijd contract, één factuur en één platform om alles te beheren. Wel zo makkelijk. Geef ons je wensen door en wij zorgen ervoor dat je de offerte binnen 24 uur ontvangt.

GEO
Lokale nummers

Veel gerenommeerde bedrijven gebruiken lokale telefoonnummers voor de telefonische bereikbaarheid. Het geeft de websitebezoeker of klant het gevoel van vertrouwen als ze een lokaal nummer kunnen bellen. Bij lokale telefoonnummers kunnen klanten herkennen waar je gevestigd bent.

ContactMakers levert lokale telefoonnummers over de hele wereld. Gesprekken via deze telefoonnummers worden gehouden via jouw eigen omgeving in ContactSuite. Zo heb je het beheer volledig zelf in de hand. Uiteraard beschik je ook voor deze nummers over alle voordelen van het servicenummer pakket zodat je alle controle hebt over je telefonische bereikbaarheid in ieder land.

Alle functies uit het ContactSuite Startpakket inbegrepen

Filter op categorie
filter_list arrow_drop_down
Beheer
Bereikbaarheid
Rapportages
Beheer Zelf op en afschalen. Maak gratis gebruikers aan, zoveel als je wilt.
Bereikbaarheid Beheer van Nummers en Belplannen
Rapportages Meten is weten!
Twee-factor-authenticatie unfold_more

Een extra beveiliging voor je ContactSuite account waarbij jouw identiteit als gebruiker wordt vastgesteld door middel van 2 factoren.

Nummerbeheer unfold_more

Online beheer van alle nationale en internationale nummers in één overzichtelijke omgeving. Activeer nummers, koppel belplannen en regel zelf de bereikbaarheid van ieder nummer.

Vooraankondigings-melding unfold_more

Een informatieve melding aan jou medewerkers die wordt afgespeeld voorafgaand aan een gesprek. Zo krijgt de medewerker voor aanvang van het gesprek de juiste extra informatie waardoor het gesprek goed kan worden gestart.

Keuzemenu unfold_more

De keuzemenu functie koppelt de specifieke vraag van de beller aan de juiste persoon of afdeling. Zo krijgt de beller een medewerker aan de lijn die de vraag in een keer goed kan beantwoorden.

Fax2email unfold_more

Ontvang al uw faxen op een door u aangegeven email adres. Simpel en eenvoudig alle faxberichten op een nummer van uw keuze in de mail. Daarmee digitaliseert u al uw faxverkeer zodat u het makkelijk kunt archiveren.

Netwerk ACD en IVR unfold_more

Grote verzameling aan slimme features om de meest efficiënte bel plannen te maken voor uw klantenservicenummer. Kalender, Menu, Wachtrij, Voice2mail, Openingstijden, Meldteksten, Recording,  Plaagbel stop, Hulpgroepen, en nog veel meer.

Wachtrijen unfold_more

Als het aanbod van gesprekken uw capaciteit overstijgt kunt u wachtrijen instellen. De wachtrijen kunt u voorzien van vele slimme toepassingen zoals muziek, een beurtmelder, het afspelen van advertenties, terugbel opties bij drukte,  enz.

Audit log unfold_more

Iedere wijziging in ContactSuite wordt vastgelegd in een Audit log. Zo kunt u achteraf nagaan wie welke wijziging heeft doorgevoerd en wanneer dit is gebeurd.

Nummer rapportages unfold_more

Informatie over klantgesprekken per servicenummer.

 • Gespreksaanbod
 • % Beantwoord
 • Totale gespreksduur
 • Gemiddelde gespreksduur
 • Herkomst gesprekken

Servicenummers zijn te combineren met:

VoIP zakelijk Essential pakket
Contact opnemen
€ 6,95 per pakket per maand, Inclusief;
 • VoIP Account (2 doorgangen)
 • Zakelijk telefoonnummer (Geo, 085, 088)
 • Slim persoonlijk belplan
 • Online applicatie
 • Slimme functies
en meer…
Feature overzicht
Callcenter software Professional pakket
Contact opnemen
€ 2,49 per ingelogde gebruiker per dag
 • Volledig in de Cloud
 • Betalen naar gebruik
 • Veilig
 • Schaalbaar
 • Slimme functies
en meer…
Feature overzicht

Klantenservice

Edwin van de klantenservice

Hoe kunnen wij je helpen?

We staan voor je klaar als je onverhoopt met een probleem zit, als je iets wil vragen, of snel iets geregeld moet worden.

0800 0770

Pakketinformatie

Een VoIP Zakelijk Essential pakket is inzetbaar voor de volgende onderdelen van jouw telefonische bereikbaarheid;

Per pakket kun je kiezen uit één van de volgende mogelijkheden;

 1. Het inregelen van persoonlijke telefonie voor één van jouw medewerkers.
 2. Het inregelen van je zakelijke telefoonnummer voor op de website
 3. Het inregelen van een Fax nummer (Fax-naar-email)

Dus voor 6,95 Euro per Essential Pakket per maand regel je één van bovenstaande onderdelen van jouw bereikbaarheid.

 

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Load More

Contact opnemen