Wij zijn ContactMakers

Wij verbinden mensen met bedrijven en maken goed klantcontact voor iedere ondernemer bereikbaar

Al meer dan 15 jaar helpen wij bedrijven om hun klantcontact in goede banen te leiden. Wij hebben ons vanaf de start gespecialiseerd in oplossing voor telefonie. Met de komst van de ContactSuite groeide ons bedrijf verder in de online telefonie. Alles met als uitgangspunt om de telefonische bereikbaarheid van bedrijven te vergroten.

Sinds die tijd is er veel veranderd, maar onze drive is nog steeds hetzelfde. Wij verbinden mensen met bedrijven en andersom. Dit doen we met vooruitstrevende technologieën en medewerkers die dezelfde gedrevenheid met elkaar delen.

Dankzij onze technologie is goed klantcontact voor iedere onderneming binnen handbereik.
We leveren alleen de beste communicatiediensten tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Onze medewerkers staan dan ook klaar om jou te helpen met jouw bereikbaarheid.

Daarom kies je voor ContactMakers

Service zit in ons DNA

Service is de basis van onze samenwerking met klanten. Onze wil is om klanten zo goed mogelijk te helpen bij wat ze doen. Bij ons geen regeltjes, maar open en heldere communicatie. Wij snappen hoe belangrijk klanten voor jou zijn.

Kwaliteit is onze verantwoordelijkheid

Bij ContactMakers gaan wij alleen voor de beste en hoogste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat onze beveiligde systemen en processen optimaal werken. Zo voldoen onze systemen aan de laatste wet- & regelgeving en de data die wij verwerken is optimaal beveiligd.

Betaalbaar

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. ContactMakers wil goed klantcontact bereikbaar maken voor iedere organisatie. Wij bieden daarom een prijsmodel waarbij je betaalt voor wat je gebruikt. Dat is wel zo eerlijk. Grote onderhoudskosten of grootschalige investeringen horen dan ook tot het verleden.

Vooruitstrevende technologie

De ontwikkelingen in de telecommunicatie sector gaan snel. Wanneer je jouw communicatie benodigdheden uitbesteed aan ContactMakers zorgen wij ervoor dat je altijd bent voorzien van de nieuwste technologieën.

Altijd bereikbaar

Als bedrijf wil je altijd bereikbaar zijn om je klanten te woord te staan. Soms kan het voorkomen dat je instellingen niet goed zijn waardoor er problemen ontstaan. Wij helpen je dan ook graag om dit probleem op te lossen. Door onze jarenlange ervaring weten wij de verschillende valkuilen op te lossen. Wij garanderen probleemloze communicatiediensten en alle hulp om te zorgen dat alles goed werkt binnen jouw organisatie.

Onze ContactMakers

ContactMakers is een bedrijf met een menselijk gezicht. Letterlijk, want al kun je al onze diensten online bestellen en via de site regelen, onze mensen staan altijd klaar om je te helpen.

Edwin Winters

Edwin Winters

Niels Neuvel

Niels Neuvel

Kevin Consen

Christiaan Enter

Denise Konings

Denise Konings

Bob van Dam

Bob van Dam

Heb je aanvullend advies nodig? Vragen? Tips over hoe onze service nóg beter kan? Hier vind je de gegevens voor contact zonder drempels.

Eigenlijk doet iedereen bij ons aan Support

Patrick Timmers

Bluff

De kern van onze samenwerking met onze klanten zit hem in onze service. Wij willen klanten zo goed mogelijk helpen bij wat ze doen. Wij houden niet van ingewikkelde regeltjes maar van open communicatie en dat merk je in onze service. We zijn er voor je!

De beste communicatie oplossingen geïntegreerd in één veilige online omgeving.

Klantenservice

Edwin van de klantenservice

Hoe kunnen wij je helpen?

We staan voor je klaar als je onverhoopt met een probleem zit, als je iets wil vragen, of snel iets geregeld moet worden.

0800 0770

Pakketinformatie

Een VoIP Zakelijk Essential pakket is inzetbaar voor de volgende onderdelen van jouw telefonische bereikbaarheid;

Per pakket kun je kiezen uit één van de volgende mogelijkheden;

  1. Het inregelen van persoonlijke telefonie voor één van jouw medewerkers.
  2. Het inregelen van je zakelijke telefoonnummer voor op de website
  3. Het inregelen van een Fax nummer (Fax-naar-email)

Dus voor 6,95 Euro per Essential Pakket per maand regel je één van bovenstaande onderdelen van jouw bereikbaarheid.

 

Vond u dit antwoord nuttig?
0
0

Load More

Contact opnemen
Uw product is toegevoegd aan het winkelmandje
Cart Item Removed. Undo Have a coupon ?
  • No products in the cart.