ContactMakers verlaagt toeslag mobiel bellen naar 0800 nummer

ContactMakers verlaagt toeslag mobiel bellen naar 0800 nummer

ContactMakers heeft goede afspraken gemaakt met een belangrijke toeleverancier en daardoor kunnen wij de mobiele toeslag voor het bellen naar 0800 nummers aanzienlijk verlagen.

In een eerdere nieuwsberichten op onze website hebben wij u geïnformeerd over de implementatie van nieuwe wetgeving die per 1 juli 2013 is ingegaan. Toen was al duidelijk geworden dat de mobiele toeslag voor het bellen naar 0800 nummers, welke u betaalt voor gesprekken afkomstig vanaf een mobiel nummer, aanzienlijk verlaagd zou gaan worden.

We zijn dan ook verheugd u te kunnen mededelen dat wij goede afspraken hebben gemaakt met een belangrijke toeleverancier en dat wij daardoor de mobiele toeslag voor het bellen naar 0800 nummers verlagen van 28 naar 15 cent per minuut.

 

Wij gaan dit nieuwe tarief vanaf 1 januari 2014 bij onze klanten in rekening brengen. In het verleden heeft u, als onze klant, de mobiele toegang tot uw 0800 nummer wellicht laten blokkeren. Uiteraard wijzigen wij dat niet. Wilt u nu wel oproepen vanaf mobiel toegang geven? Of wellicht wilt u als nieuwe klant gebruik maken van dit lagere tarief ?

Neem dan contact met ons op, wij helpen u daar graag mee.

 

 

 

Terug naar overzicht