0800/0900 diensten

ContactMakers – Jarenlange ervaring met het verzorgen van gratis en betaalde 0800 en 0900 nummers

 

Jarenlang is het verzorgen en hosten van binnen- en buitenlandse 0800- en 0900-nummers de kernactiviteit van ContactMakers, opererend onder de naam Massxess. Nog steeds zijn wij een van de belangrijkste providers van servicenummers en IVR diensten. Zo hebben wij in al die jaren een bijdrage geleverd aan de bereikbaarheid van vele gerenommeerde bedrijven zoals Bol.com, Nuon, UPC, Telfort, Bart Smit, Kijkshop, iCentre, de Kindertelefoon, Tommy teleshopping en vele anderen.

Naast de focus op bereikbaarheid van (klanten)service en verkoop processen zijn er zelfs verdienmodellen die wij ondersteunen. Zo verlenen veel paragnosten - via hun website, nachtelijke televisieshows en teletext – hun telefonische diensten via ons platform. Waarbij zij gebruik maken van onze speciale queue manager software voor wachtrijbeheer en ons interactieve voice response (ivr) carrousel.

Deze pakketten hebben zich in de praktijk op hoog niveau bewezen en zijn snel inzetbaar. Klik op elke toepassing voor meer informatie. Kijk in onze klantenlijst wie wij al  ondersteunen. Of neem contact op om te overleggen hoe wij ook úw klantencontacten kunnen stroomlijnen en zelfs winstgevend maken!

0800/0900 diensten

Relevante pakketten

Terug naar overzicht