ContactMakers Pricing

Onze oplossingen worden uit de cloud - dus volledig als dienst - aangeboden. Dit houdt in dat u snel kunt starten én er geen investeringen in een telefooncentrale noodzakelijk zijn.

Pay as you Go !

Maar ook bij ons gaat alleen de zon voor niets op. Dus brengen we wel andere kosten in rekening. Het goede nieuws is wel, dat we alleen die kosten op de maandelijkse factuur zetten, waar ook daadwerkelijk gebruik van is gemaakt. Een rustige maand qua bellen? Dan is de rekening ook minder. En we rekenen per maand enkel het maximum van het aantal ingelogde gebruikers per licentie type. Dus is een werknemer voor langere tijd afwezig, dan wordt die licentie niet berekend. Heeft een bedrijf bijvoorbeeld te maken met seizoensinvloeden, dan wordt tijdelijk iets meer of minder betaald.

Wij noemen dat Pay as you Go !

Licentie en abonnementskosten

Er is keuze uit verschillende gebruikerslicenties en abonnementen met elk toegang tot specifieke functionaliteit van ContactMakers Hosted VoIp. U start al met een hosted VoIP abonnement vanaf €9,95 per maand.

Voor uw telefonische bereikbaarheid kunt u kiezen uit geografische, bedrijfs (088), gratis (0800) en betaalde (0900) nummers. Beschikbaar vanaf €45,- per maand.

ContactMakers berekent alleen het daadwerkelijke licentie verbruik. Met ContactMakers Licentie verbruik kan elke beheerder zelf op elk gewenst moment zien hoe de licenties worden benut.

Verbruikskosten

De verbruikskosten van het telefoonverkeer (de telefoontikken) worden afzonderlijk in rekening gebracht. Hierbij maken wij onderscheid in een tarief uitgaande gesprekken en een apart tarief voor inkomende gesprekken die via routeringsgroepen en wachtrijen binnenkomen.

ContactMakers hanteert – in vergelijking met andere aanbieders - zeer aantrekkelijke tarieven. Een besparing van enkele tientallen procenten is bij ons eerder regelmaat dan uitzondering.

Maakt u gebruik van een 090x servicenummer? Dan kunt u bij ons terecht voor de beste tarieven én een snelle betaling.

Infrastructuur

Zonder infrastructuur geen verbinding. Deze kosten hangen samen met het type en de snelheid van de telefoonlijn waarover de verbinding tot stand komt. Wij adviseren voor grote lokaties het gebruik van een zgn. IP-VPN verbinding. Voor kleinere lokaties kunt u gebruik maken van het Internet.

Hardware

Bij het ContactMakers Hosted VoIP Platform leveren wij verschillende typen VoIP telefoontoestellen vanaf €95,-. U heeft de keuze uit bedrade en draadloze toestellen, deuropeners, maar ook speciale conferentie toestellen. Om het helemaal te complementeren leveren wij allerlei draadloze en bedrade headsets.

Overig

Onder overige kosten vallen bijvoorbeeld de kosten voor de training van de werknemers op locatie van ContactMakers of voor een training op maat.